Hvem er Christians Madhus.
OM OS
Om madhuset
OM CHRISTIAN OG HANNE
Udenlandsk erfaring og professionelt håndværk inden for gastronomi
Kokke med stort sydfynsk hjerte, udenlandsk erfaring og professionelt håndværk inden for gastronomi. Christian er udlært kok i 1985 hos Hotel Svendborg. Han har været kok i Hotel Rinkøbing Fjord, Skoven Odense, Hotel RInge, Hotel Troense, Hotel Ærø og af 2 omgange Hotel Laguna Beach i Californien. Han har også været vært i Tved Forsamlingshus i 13 år.
Hanne blev uddannet kok i 1989 fra Hotel Troense. Hun har været på Hotel Ærø, Hotel, Kantinen Svendborg Tekniske Skole. Hanne har desuden været på Hotel Ritz Carlton i Californien. Hun har været i forskellige køkkener som har givet et bredt og professionelt fundament og håndværk inde for gastronomi. Hjalp også i Tved Forsamlingshus i alle årene.
Hanne blev uddannet kok i 1989 fra Hotel Troense. Hun har været på Hotel Ærø, Hotel, Kantinen Svendborg Tekniske Skole. Hanne har desuden været på Hotel Ritz Carlton i Californien. Hun har været i forskellige køkkener som har givet et bredt og professionelt fundament og håndværk inde for gastronomi. Hjalp også i Tved Forsamlingshus i alle årene.
Faglærte medarbejdere
Kokke med stort sydfynsk hjerte
Vi er ud over os selv, også 3 fuldtidsansatte, som alle har en baggrund i køkkenet. Dette sikre altid god kvalitet i butikken og ud af huset.