Påske 2024

PLATTE 

Hvide sild med karrysalat
1/2 æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron

Tunmousse med rejer, asparges og dressing.

Svinemørbrad med bløde løg og surt
Ribbensteg med rødkål
Ost med druer
Couvert pris: 212 kr.

Uden brød og smør.

Minimum 5 couverter.

BUFFET #1

Hvide sild med karrysalat
1/2 æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Tunmousse med marineret urter, rejer, asparges og dressing
Ribbensteg og frikadeller med rødkål
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Brie med druer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Couvert pris: 238 kr.

Uden brød og smør.

Minimum 10 couverter.

Buffet #2

Hvide og røde sild med karrysalat
1/2 æg og tomat
Fiskefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med rejer, asparges og dressing
Frikadeller og medister med rødkål
Lun leverpostej med champignon, bacon og rødbeder
Tartelet med høns i asparges
Svinemørbrad med bløde løg og surt
Andebryst med kompot af æbler og svesker
2 slags ost med frugt
Ris a la mande med kirsebærsauce
Couvert pris: 288 kr.

Uden brød og smør.

Minimum 10 couverter.

Minimum 10 couverter. Forbeholdt for prisændringer.

KONTAKT

Har du spørgsmål?
Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 1 -2 døgn.

    RING TIL OS
    Denne side bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse. Du accepterer dette ved fortsat brug af denne side. Læs mere